Pemuas kelentit tumbir

kpd semua pembaca koleksi rilex ni, fwd2 le page ni pd rkn2 br ye. Anda jg blh guna MIRC & point yr server to irc.mibbit.com:6667 atau port 8067 & trus ke cenel #Abg H3nsem. Dia dalam keadaan membelakangi gua, so senang le kalau gua nak cekup dada dia. Masa dia dok bergelut nak lepas tangan gua tu, gua pun sengaja buat meronta sehingga tersentuh tetek dia. Gua pun tenyeh mulut gua kat leher dia dan sedut kuat-kuat. Bila lengan dah landing kat sini, susah le nak terbang balik. Lalu guapun lepas pergelangan tangan amoi dan cepat-cepat cekup kedua belah tetek dia, takut dia sempat lari lak.

Gua baca ayat..buat berulang kali masa tengah nonton TV.

Muka dia tak le secantik Nasha atau Erra, tapi body tu mak oii....macam model. masa dia masuk bilik air, gua sengaja lintangkan batang gua supaya nampak jelas, bila dia keluaq nanti....mesti dia naik siok.

Rumah gua ni, kalau lu nak tahu....boleh panjat siling and then boleh naik atas bumbung toilet.

Lalu, gua gesel tengkuk dia, lama-lama gua naik sikit ke pangkal telinga. Mulut gua pulak macam orang pedas..konon sakit sangat bila dia cucuk ke telapak tangan. Tapi, yang dok melancap dalam toilet tadi tu menatang bende?

Kalau kena le kat Panglima Jusoh ni, hui.tahu le betapa senaknya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “pemuas kelentit tumbir”

  1. Further, nothing contained herein shall constitute waiver of any personal jurisdiction objections, or consent to the application of United States law or legal process, or that of any other foreign country, to the SITE’s operation.